4 April 2024

Poolder Poolfolio’s - Kwartaalbericht Q1 2024

Met trots presenteren we hieronder onze eerste kwartaalresultaten van 2024 van onze Poolfolios. We kijken terug op een uitstekend eerste kwartaal en zien de komende kwartalen positief tegemoet.

Poolder

Wij zijn Poolder: het fintechbedrijf, dat is gespecialiseerd in beleggen in liquidity pools! Dit doen wij door op onze unieke wijze blockchain-development te combineren met algoritmische financiële analyse en ervaren fundamentele management van Poolfolio’s. De founders van Poolder zijn al jaren actief in de markt van beleggen op de blockchain en het beleggen met digitale valuta en kennen de klappen van de zweep! Vanuit deze expertise heeft Poolder haar unieke Poolder Stack ontwikkeld. Deze Poolder Stack kan op basis algoritmes en Artificial Intelligence (AI) de risico’s en kansen in deze markt herkennen, beheersen, bewaken en voorspellen. Gecombineerd met ons professionele team, die actief risico- en assetmanagement toepast, zorgt dit ervoor dat zoveel mogelijk risico’s worden gemitigeerd. Poolder heeft drie Poolfolio’s samengesteld, ieder met een optimale verhouding tussen risico en rendement, voor beleggers, die op een toegankelijk manier en volledig ontzorgd kunnen beleggen in de wereld van blockchain en digitale valuta:

Poolfolio Stable

Poolfolio Stable bestaat uit digitale valuta (stablecoins), die gekoppeld zijn aan een onderpand van harde valuta zoals dollars, euro’s en staatsobligaties.

- Eenvoudig instappen in een complexe markt
- Defensief risicoprofiel
- Verwacht jaarlijks rendement 10% tot 15%* 
Poolfolio Mixed

Poolfolio Mixed bestaat uit een optimale combinatie van stablecoins en cryptocurrencies.

- Eenvoudig instappen in een complexe markt
- Offensief risicoprofiel
- Verwacht jaarlijks rendement van 15% tot 20+%*
Poolfolio Full Crypto

Poolfolio Full Crypto bestaat volledig uit cryptocurrencies met de hoogste risico’s en hoogst mogelijke rendementen.

- Eenvoudig instappen in een complexe markt
- Zeer offensief risicoprofiel
- Verwacht jaarlijks rendement van 25+%*

Kwartaalresultaten Poolder Poolfolio’s

Met gepaste trots presenteren wij graag onderstaand onze eerste kwartaalresultaten van 2024 van onze Poolfolio’s. Over de hele linie laten de eerste kwartaalresultaten zien dat wij bijna onze jaarlijkse verwachting al hebben gerealiseerd bij onze Poolfolio’s! We kijken dan ook terug op een uitstekend eerste kwartaal en kijken met een positieve blik naar de volgende kwartalen. Meer weten over de beleggingsmogelijkheden bij Poolder? Check onze website en neem contact op met onze experts.

Ontdek onze blog

Geïnteresseerd in Poolfolio's?

Lees meer over onze Poolfolio's

Wij zijn de brug naar digitaal vermogen

Betrouwbaar en eenvoudig beleggen in de wereld van digitale valuta
Poolder visual